Extensiile de gene realizate prin metode clasice, de volum sau hibride e o chestie, însă rezultatul final depinde, frecvent, de modelul pe care dorim să îl purtăm. Explorați cele mai populare opțiuni și stabiliți care dintre ele vi se potrivește!
Stiluri de extensie a genelor - ce trebuie să luați în considerare înainte de a vă decide asupra unuia?
Fiecare metodă de extensie a genelor - clasică, de volum și hibridă - poate fi folosită pentru a crea diverse stiluri atractive. Multe dintre ele sunt deosebit de populare, dar nu sunt întotdeauna potrivite pentru fiecare. Tipurile de ochi sunt împărțite în funcție de forma și fixarea lor:
- mici și mari,
- rotunzi și migdalați,
- proeminenți și adânci,
- ochi depărtați și apropiați.
Unele stiluri de gene pot intensifica imperfecțiunile nedorite ale ochilor, cum ar fi pleoapele căzute, ochii acoperiți, etc. De aceea, un specialist în gene trebuie să verifice care este tipul de ochi al clientei sale și să sugereze un stil potrivit. Alegerea finală vă aparține întotdeauna, dar merită să ascultați specialistul, astfel încât să nu regretați de decizia luată după finalizarea procedurii.
Cele mai populare stiluri de extensie a genelor - găsiți ceva pentru dvs.!
-
Ochi de pisică
Este un stil de gene false foarte popular, realizat în special la metoda de extensie 1:1. Artistul de gene atașează genele false la cele naturale, gradând ușor lungimea acestora de la colțul interior la cel exterior. Această metodă alungește vizual colțul exterior și îngustează ochiul. În cazul în care clienta are gene lungi în mod natural, specialistul lipește genele false doar în apropierea colțului exterior, astfel încât efectul să se păstreze cât mai natural posibil.
Acest stil funcționează cel mai bine pentru ochii mari, rotunzi și apropiați. În cazul ochilor migdalați, al ochilor acoperiți sau al pleoapelor căzute, stilul dat poate spori efectul nedorit.
-
Efectul de veveriță
Această metodă de stilizare a genelor presupune creșterea treptată a lungimii genelor false, începând de la colțul interior. Atunci când lashmaker-ul ajunge în cel mai înalt punct al arcului sprâncenelor, începe să aplice gene din ce în ce mai scurte. Metoda respectivă are rolul de a ridica colțul ochiului, pentru a da impresia unui ochi mai mare și mai deschis.
Acest stil funcționează foarte bine în cazul ochilor apropiați și al pleoapelor căzute.
-
Genele Kim Camellia
Acest efect, cunoscut și sub numele de "stilul Kim" sau genele Kim Kardashian, este adesea folosit împreună cu metoda volumului. Un stil care este super popular în zilele noastre. Efectul Kardashian presupune aplicarea unor lungimi mixte de gene, unele dintre ele modelate în formă de evantai. Acesta oferă un rezultat incredibil de natural, fără a crea un finisaj plat și exagerat.
Subliniază frumos privirea și deschide vizual ochiul. Este suficient de versatil pentru a funcționa bine cu majoritatea tipurilor de ochi.
-
Efectul eyelinerului
Efectul de eyeliner presupune crearea unui efect 2 în 1 - gene accentuate semnificativ și cu un contur pe pleoapă. Genele false sunt aplicate de la colțul interior spre colțul exterior, mărindu-și treptat lungimea, dar cu o curbură minimă, ce creează un efect de eyeliner pe pleoapă.
Este un stil frumos, fiind însă dedicat doar anumitor cliente. Funcționează bine pentru deținătorii de ochi migdalați, cu un colț exterior ridicat. La cei care au ochii adânciți sau pleoapele căzute, poate accentua efectul nedorit.
-
Volumul rusesc și volumul Hollywood
Acest stil este o alegere comună în cazul extensiilor de gene cu volum (2-8D). Genele false dedicate acestui efect sunt conice la bază, astfel încât, având un volum impresionant, să arate totuși natural și să nu supraîncarce ochiul. Linia genelor și genele par mult mai groase, creând un evantai superb deasupra ochiului.
Acest stil merită atenția posesorilor de ochi apropiați, care doresc să îi mărească vizual, și se descurcă foarte bine în camuflarea pleoapelor căzute ai ochilor înfundați.
Gene colorate - cum să evidențiați ochii cu ajutorul culorilor?
Extensiile de gene realizate cu ajutorul genelor sintetice colorate nu sunt, din punct de vedere tehnic, diferite de metodele standard de extensie - clasice, de volum sau hibride. Cu toate acestea, genele colorate sunt împărțite în trei variante:
- completă - întregul look într-o singură culoare,
- mixtă - lashmaker-ul mixează culorile în timpul procedurii,
- ombre - genele sunt negre, însă vârfurile sunt de o culoare diferită.
Femeile rar aleg un look care să implice o singură culoare, întrucât rezultatele sunt foarte atrăgătoare și nu sunt potrivite pentru uzul zilnic. Mai des, ele optează pentru accente delicate, departe de look-urile izbitoare, în culorile curcubeului. Țineți cont de faptul că extensiile de gene durează aproximativ 4 săptămâni și nu fiecare își poate permite să revină pentru o reînnoire a unui stil atât de expresiv.
Cum să asortați genele colorate la culoarea ochilor?
Extensiile de gene colorate sunt o opțiune pentru femeile care vor să se remarce și să impresioneze toată lumea, dar există și alternative mult mai apropiate de aspectul natural. Unele culori, diferite de clasicul negru, sunt concepute fie pentru a completa culoarea ochilor prin contrast (culoare contrastantă), fie pentru a evidenția ochiul (culoare armonioasă). Cum să alegeți cea mai reușită culoare?
- OCHI VERZI - culori contrastante: ROȘU, MARO, VIOLET, LILIAC; culori armonioase: GALBEN, ALBASTRU, VERDE
- OCHI CĂPRUI - culori contrastante: GALBEN, VIOLET, VERDE; culori armonioase: MARO, PIERSICĂ, SOMON
- OCHI ALBAȘTRI, GRI - culori contrastante: GALBEN, BURGUNDY, VIOLET, PORTOCALIU; culori armonioase: VERDE, GRAFIT, ROZ, GRI
- OCHI VERZI-CĂPRUI - culori contrastante: VERDE, ALBASTRU, VIOLET; culori armonioase: BEJ, MARO, GRI, PIERSICĂ
Extensii de gene colorate - cum se combină corect culorile?
Pentru a se asigura că efectul nu va părea exagerat și pentru ca genele să corespundă purtării de zi cu zi, lashmaker-ul trebuie să aleagă corect culorile și să combine genele colorate suficient de subtil, încât acestea să-și îndeplinească funcția de evidențiere a ochiului. În majoritatea cazurilor, puteți alege între două efecte:
- specialistul aplică câteva gene colorate între cele naturale, ceea ce va crea o notă subtilă și deloc copleșitoare în nuanța aleasă,
- specialistul nu amestecă culorile, ci alege un segment de gene (de obicei, în apropierea colțului exterior al ochiului) și plasează acolo câteva gene în culoarea aleasă, creând un accent colorat.
Clientele mai îndrăznețe pot fi tentate să aleagă soluții ușor diferite, în care renunță complet la genele negre. Cele mai populare 3 efecte sunt:
- un look întreg cu o singură culoare,
- un look întreg cu o singură culoare, dar mixând nuanțele acesteia,
- un look curcubeu creat cu diferite culori ale genelor și mixarea lor.