Produsele esențiale pentru stilistul de gene: Pensete pentru extensia genelor

Produsele esențiale pentru stilistul de gene: Pensete pentru extensia genelor

Lashmaker-ii pot crea un aspect uimitor genelor, care durează săptămâni întregi și ne economisesc timp în rutina noastră matinală de machiaj. Totuși, pentru ca munca lor să fie pe deplin eficientă - au nevoie de pensete bune pentru gene. Aflați de ce aceste accesorii pentru extensia genelor sunt atât de importante.

Care este diferența dintre penseta pentru extensii de gene și penseta obișnuită?

La prima vedere, dacă nu sunteți familiarizat cu acest subiect, diferența este doar în aparență. Penseta obișnuită, pe care probabil o aveți în trusa de machiaj, este mică, iar vârfurile ei se apropie perfect pentru a prinde cu precizie lucruri mici, cum ar fi firele de păr nedorite, vagi, ale sprâncenelor.

Cum stau lucrurile în cazul pensetei pentru extensiile de gene? Accesoriile care se găsesc în prezent pe piață sunt cu adevărat profesionale. Materialele folosite pentru a crea aceste instrumente sunt de cea mai bună calitate, deoarece sunt responsabile de confortul atât al stilistului, cât și al clientei sale. Acestea asigură o prindere exactă a genelor false individuale, așezarea lor în adeziv și aplicarea lor pe genele naturale. Pensetele pentru extensia genelor sunt ultraușoare și destul de flexibile, și astfel - incredibil de practice. De ce contează atât de mult?

Penseta pentru extensia genelor - o continuare a mâinii specialistului

Din 2005, începând cu primele zile de extensie a genelor (în principal prin metoda clasică), popularitatea acestui tratament a crescut constant, dar nu erau prea multe cliente care să-și dorească atunci să-l încerce. Stiliștii foloseau pensete din oțel Norvegian, acestea fiind, într-adevăr, instrumentul ideal la momentul respectiv, însă destul de grele. Pe măsură ce disponibilitatea tratamentului și reputația acestuia au crescut, saloanele de frumusețe aveau din ce în ce mai multe cliente, iar stilistele de gene au început, încet-încet, să simtă tensiunea cauzată de lucrul continuu cu astfel de pensete.

De aceea, în prezent, se folosesc accesorii ușoare și precise, care nu obosesc încheieturile sau degetele stilistului în timpul orelor lungi de creare a diferitelor stiluri de gene. Vârfurile pensetelor pentru extensii sunt diverse, astfel încât fiecare specialist în gene poate testa diferite versiuni și alege accesoriile care îi vor face munca eficientă și confortabilă.

FAPT AMUZANT: La fel ca mâinile noastre, penseta pentru gene se obișnuiește cu presiunea degetelor noastre. De aceea, de fiecare dată când cumpărați o nouă pensetă pentru extensii, chiar dacă provin de la aceeași marcă și au exact aceleași caracteristici, la început veți avea impresia că țineți în mână o pensetă complet diferită. Acest accesoriu se adaptează mâinilor și activității noastre.

Pensete pentru extensia genelor - ce tipuri distingem?

Aplicarea extensiilor de gene necesită nu doar îndemânare și răbdare, ci și accesoriile potrivite. Penseta pentru gene este o piesă esențială în acest proces, așa că fiecare stilist de gene trebuie să aibă o rezervă destul de mare și variată de pensete. Acestea se împart în două tipuri:

  • pensete drepte - funcția lor principală este de a separa genele; vârfurile lungi și înguste ale acestor pensete alunecă între gene, astfel încât să putem separa o singură geană de care avem nevoie, pe care vom lipi imediat o geană falsă sau un grup de gene false,
  • pensete curbate - rolul lor este puțin diferit, deoarece sunt folosite pentru a scoate genele din recipient, pentru a le aplica pe genele naturale și, mai presus de toate - pentru a ne facilita crearea evantaiului de gene.

SFAT: Penseta curbată diferă nu doar prin vârfuri, ci și prin designul întregului sistem de prindere. Acestea sunt conice în zona ce indică locul în care trebuie aplicată o anumită presiune atunci când le folosiți. În momentul în care dorim să apropiem penseta la maximum, acesta este locul în care presăm cel mai tare cu degetul mare. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă și să adaptați forța depusă la tipul de pensetă de care dispuneți. Dacă presiunea este prea puternică, penseta flexibilă va începe să se îndoaie și să scape genele, în loc să le prindă bine.

La ce să acordați atenție atunci când alegeți penseta pentru extensia genelor?

Alegerea pensetelor pentru extensiile de gene depinde de preferințele stilistului și de tehnica pe care acesta o dezvoltă de-a lungul anilor de experiență. Nu faptul că forma vârfului pensetelor (o copită, o formă de L sau un unghi de 40°) corespunde unei anumite metode de extensie. Pensetele au diferite profiluri ale vârfului, astfel încât fiecare artist al genelor să poată găsi instrumentul potrivit pentru el însuși.

Aflați la ce trebuie să acordați atenție atunci când alegeți penseta:

  • Materialul pensetei pentru gene. Oțelul inoxidabil sau chirurgical este cea mai bună opțiune, deoarece penseta va fi pur și simplu mai durabilă, rezistentă la deteriorare și vă va servi pentru o perioadă mai lungă de timp. De asemenea, curățarea ei va fi mult mai ușoară.
  • Ergonomia pensetei pentru gene. Înainte de a vă decide să cumpărați o anumită pensetă, verificați dacă forma acesteia este confortabilă pentru dumneavoastră. Acest lucru reprezintă cheia unui styling frumos, deoarece accesoriile cu o formă potrivită vă ușurează munca și nu vă încordează încheietura mâinii.
  • Capacitatea de prindere a pensetei pentru gene. Este de mare importanță și este indicat să alegeți o pensetă cu o forță de prindere blândă. Dorim să vă reamintim că stilizarea genelor înseamnă multe ore de muncă și nu trebuie să vă obosiți mâinile pe parcursul procesului.
  • Designul pensetei. Optați pentru minimalism și alegeți o pensetă argintie simplă, fără ornamente precum vopseaua de pe mânere, care se va ciobi la curățarea accesoriului și nu va mai avea un aspect estetic plăcut. În mod similar, evitați pensetele galvanizate (de culoare aurie) sau cele realizate din oțel "curcubeu". Curățarea pensetei într-un aparat de curățare cu ultrasunete sau cu substanțe chimice agresive va provoca decolorări urâte.
  • Acestea ar trebui să fie confecționate manual. Atunci când cumpărați pensete pe care doriți să le folosiți la o lucrare foarte precisă, trebuie să vă asigurați că acestea vor fi bine conturate și de înaltă calitate. Doar pensetele realizate manual sunt analizate profesional și testate corespunzător.

Pensete pentru extensia genelor - care este diferența dintre penseta pentru gene cu un singur știft și cea cu clemă dublă?

Penseta pentru gene este împărțită în pensete cu un singur știft și cu dublu contact. Clema este locul în care se închide penseta. Aceasta este singura caracteristică tehnică a pensetei care le diferențiază din punct de vedere al aplicării.

  • Pensetă cu un singur știft - atunci când este închisă, vârfurile pensetei se întâlnesc imediat pe toată lungimea acesteia.
  • Pensetă cu clemă dublă - atunci când este închisă, vârfurile pensetei se întâlnesc doar într-un singur loc și numai după ce se mărește presiunea (strângerea pensetei), toate vârfurile se întâlnesc pe întreaga sa lungime.

Ce înseamnă acest lucru în practică? Penseta cu un singur știft asigură o prindere și aplicare precisă a genelor. Acestea pot fi folosite la crearea evantaiurilor de gene, folosind metoda de rulare pe o bandă sau metoda de intercalare. Penseta cu clemă dublă facilitează crearea evantaiurilor de gene, folosind metoda de alunecare, care este cea mai populară și mai rapidă metodă de creare a evantaiurilor de gene. Cum funcționează aceste metode diferite?

Metode de realizare a evantaielor de gene

Există 5 metode de creare a evantaielor de gene, și anume:

  • Metoda de alunecare -folosind o pensetă cu clește dublu, apucăm numărul care ne interesează de gene localizate pe o bandă de lipici. Strângem ușor penseta (astfel încât genele să se afle în spațiul neapăsat dintre cele două vârfuri) și, cu mișcări minime, legănăm penseta dintr-o parte în alta până când genele se împrăștie și formează un evantai. Apoi strângem penseta la maximum, desprindem evantaiul de pe bandă și îl aplicăm pe ochi.
  • Metoda "lean and pick-up" - această metodă concepută pentru volumul 2D presupune prinderea cu penseta a două gene de la marginea benzii de gene și îndepărtarea lor, cu o mișcare asemănătoare unei smucituri. Bineînțeles, acest lucru trebuie făcut cu delicatețe, pentru a nu deteriora genele delicate.
  • Metoda de rostogolire pe bandă - desprindeți cantitatea necesară de gene de pe bandă, dar numai până la jumătate din lungimea lor, astfel încât acestea să nu fie îndepărtate complet de pe bandă. Apoi, folosind vârful pensetei, zgâriați ușor genele până când acestea formează un evantai propriu-zis, închideți complet penseta și desprindeți evantaiul de gene pentru a-l aplica pe genele naturale.
  • Metoda intercalării - apucați un număr selectat de gene de pe banda de lipici și intercalați-le puțin mai departe pe bandă. Acest lucru oferă mai multă libertate pentru a crea un evantai de gene. Cu vârfurile pensetei, separați evantaiul de gene și apoi aplicați-l pe genele naturale.
  • Metoda degetului - desprindeți cantitatea necesară de gene cu ajutorul pensetei și formați un evantai de gene cu vârfurile degetelor.

Crearea evantaielor de gene este o artă care necesită precizie și practică. Diferite tehnici asigură efecte diferite, de la gene cu aspect natural la stiluri de gene expresive. Fiecare tehnică necesită măiestrie, iar alegerea metodei potrivite depinde uneori de efectul dorit, de tipul de gene folosit și de preferințele personale ale stilistului de gene și ale clientei acestuia.



Scrie un comentariu. Va fi postat în curând după aprobarea moderatorului.
Politică de confidențialitate

Website-ul nostru folosește module cookies și module cookie terțe pentru utilizarea instrumentelor externe. În cazul în care utilizatorul nu își dă consimțământul, doar modulele cookie esențiale sunt utilizate. Vă puteți modifica setările în broweser în orice moment. Vă dați consimțământul pentru utilizarea tuturor cookie-urilor?

Politică de confidențialitate